25 Mayıs 2010 Salı

İbrahim Saraçoğlu Kuyruk sokumu iltihaplanması için Isırgan kürü




Kurutulmuş ısırganı çok az suda beş dakika haşlayıp lapasını yapınız.

Lapa ılıdıktan sonra on–onbeş dakika üzerinde bekletiniz.

Lapayı ince tülbente sararak da yaranın üzerine on-onbeş dakika koyabilirsiniz.

Bu işlemi yara kapanana kadar haftada iki-üç defa tekrar edebilirsiniz.

0 yorum:

Sample Text

Bu sitedeki bilgiler tavsiye niteliğinde olup tedavi amaçlı değildir. Uygulamaların sorumluluğu site sahibine ait değildir. Sağlık sorunlarınız için mutlaka bir hekime danışınız.Hekiminizin verdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız.Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, buradaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Buradaki bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur. danışınız.

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Random Posts

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blog Archive

Find Us On Facebook

News

Design

Pages

Recent Posts

Popular Posts

Definition List

Bumerang - Yazarkafe